30 January 2011

Guru - jasamu tidak akan pernah ku lupakan


Seperti yang kita semua tahu, seorang guru yang begitu dekat dengan pelajar, yang begitu memahami pelajarnya, akan melangkahkan kaki daripada bumi Irshad.

"Terima kasih sir".

Ucapan ini tidak mampu membalas segala jasa yang telah Sir curahkan di SMKA Al-Irshad ini. Setelah lebih kurang 17 tahun Sir mengajar di Irshad. Pelbagai pengalaman yang telah Sir peroleh selama berada di sini.

Perpindahan Sir ke sekolah yang baru begitu dirasai oleh pelajar tingkatan 5. Sebenarnya Sir telah banyak merancang bermacam-macam program dan agenda demi kecemerlangan pelajarnya yang akan menduduki SPM pada tahun ini. Namun apakan daya, Sir terpaksa berpindah ke sekolah lain walaupun bukan dengan kerelaannya. Beliau akur dengan keputusan yang telah dibuat. Walaubagaimanapun, kami di sini tetap mendoakan kejayaan Sir walau di mana sekali pun sir berada. Kami tidak akan pernah lupa segala jasa yang telah Sir curahkan kepada kami. Kami berjanji akan memberi kejayaan seperti yang Sir harap-harapkan.

Kami, seluruh pelajar SMKA Al-Irshad, terutamanya pelajar tingkatan 5, memohon sejuta kemaafan atas segala kesalahan yang pernah kami lakukan. Semoga Sir sentiasa berada di bawah naungan dan rahmat daripadaNya. TERIMA KASIH SIR. :')

2 Buah Fikiran:

zaeika said...

sedeyhhhhh

FJ. said...

perkara yang sama berlaku kepada kami, warga 05-09. di awal tahun 2009, Sir Suhaimi pergi.