27 August 2010

Selamat Menempuh Peperiksaan Percubaan PMR, SPM dan STPM kerana ALLAH


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Buat Sahabat Seperjuangan di SMKA Al-Irshad,
Adik-adik Form 3 batch 0812
Sahabat-sahabat Form 5 Batch SixTens 0610
Senior Form Six Batch 0910

BADAR SMAI ingin mengucapkan
Selamat Menempuh Peperiksaan Percubaan

Ma'attaufiq Wannajah

"Allahumma ja'alna minannajihin wal faizin fiddin fi kulli imtihan, fi PMR, fi SPM, fi STPM,
fiddunya wal akhirah "


-ukhwah fillah-

24 August 2010

Alejandro

Assalamualaikum,


Pesanan about Alejandro.... Baca sampai abis yek...


Assalamualaikum.. Semoga apa yang nak saya sampaikan harini dapat memberi sedikit manfaat kepada semua khususnya kepada peminat peminat cik Gaga ni. Insya-Allah.. Baru-baru ni terdetik nak menyiasat perkembangan baru cik Gaga yang saya sudah tahu tentang dia dan illuminati. Rupanya video untuk lagu Alejandro iaitu lagu baru dia dah release. Banyak kontroversi tentang video ni. Time nak tengok tu macam ragu-ragu jugak .Yelah vid cik Gaga ni saya sudah sedia maklum banyak unsur-unsur lucah..Tapi oleh sebab nak mengkaji apa yang ada dalam vid dia kali ni jadi saya play jugak vid dia. Jadi seperti yang disangka. Banyak benda yang dapat dilihat dalam video yang membuktikan yang dia memang Illuminati puppet. Ramai lagi artis Hollywood pun sama tapi dia yang paling berpengaruh so far ..

21 August 2010

11 August 2010

Ramadhan Kareem

assalamualaikum warahmatullah.


ramadhan kareem sudah tiba. pihak BADAR Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Al-Irshad ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia. semoga ramadhan antum semua kali ini lebih baik daripada ramadhan tahun lepas. amiin.
salah satu produk anak al-Irshad.